torsdag 9. juli 2015

United og en dag på Mallen

Vi er i Kansas, nærmere bestemt Derby, et lite sted utenfor Wichita. Hvorfor? For å besøke venner av familien til mannen. Her opplever vi amerikansk gjestfrihet, og vi får oppleve hvordan det er å bo i et lite amerikansk forsted med mellomstore hus og fine innkjørsler, som vi kjenner fra amerikanske filmer. Og så er det flatt, veldig flatt.

Vi kom i går, tirsdag. Dagen gikk til å reise, med United Airlines, derav overskriften. Vi dro fra hotellet tidlig, tidlig.  Vi har lært at det er alltid lurt med god tid når vi reiser fem stykk sammen. Vi fløy med United, og vi opplevde at reisen gikk
ganske så smertefritt. Mini var overtrøtt på første flygning, men med litt byssing gikk det bra. Vi fløy fra San Francisco til Denver, og fra Denver til Wichita. Vi krysser fingrene for at tilbaketuren på søndag går like greit. 

Vi ble godt tatt imot da vi kom frem, og gutta ble fornøyde med eget rom. Vi var ganske slitne, så det var deilig å få servert middag da vi kom. Mini var innmari fornøyd med å få krabbe rundt. I dag, onsdag ble det en rolig morgen, og siden været ikke var på topp, bestemte vi oss for å dra på kjøpesenteret her i nærheten. Det meste ligger stort sett ikke mer en 30 minutter unna, og det er veldig greit. Vi har leiebil her også, så vi kommer oss lett rundt. 

Vi har ikke shoppet så innmari mye fram til nå, men det har vi fått gjort noe med i dag. Vi spiste også lunsj, og fikk testet ut blandt annet fries med ost. Blir nok med den gangen, men måtte liksom bare prøve det ut. Gutta koste seg faktisk på shopping, og det får vi være fornøyde med. I kveld har vi vært ute å spist mefd familien vi bor hos, på et meksikansk sted. Vi koste oss veldig. Mellomstemann var litt uvenner med maten i dag, siden alt falt fra hverandre, men noen dager må være sånn også, selv for ham. Mini storkoste seg med avokado. 

Vanligvis pleier det å være innmari varmt her, men det har faktisk regnet en del her, mer enn vanlig. Vi håper på å få testet ut et badeland her, så vi satser på et lite skifte i været de neste dagene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar