lørdag 11. juli 2015

Mini 1 år!

Torsdag var en grå dag her i Derby, Kansas, så det ble ikke bading. Det ble heller mer shopping, og lunsj på restaurant. Vi hadde en rolig og koselig dag med andre ord. Kvelden gikk til grilling og hyggelig prat.

I dag, fredag, har det vært en spesiell dag. Minstemann har nemlig hatt bursdag! Han har feiret 1 årsdagen sin i USA. Dagen startet med sang og FaceTiming med familien i Norge, og så gave fra oss. Mini har virkelig vært i humør i dag, helt til kvelden, da var han innmari trøtt.

Siden været var bedre i dag, bestemte vi oss for å dra på badeland, Rock River Rapids. Dette stedet har størstebror snakket om med jevne mellomrom siden han var her med tanta si for fire år siden, så han var storfornøyd at vi endelig fikk dra. Før vi dro gikk vi en tur til lekeparken og fikk kjenne på varmen.
Vi kom oss på badeland, og alle fikk kost seg. En stund. Etter en time, halvannen, var de grå skyene blitt mørkere og mer truende. Til slutt ble det regn og melding om lyn og torden, og da var det bare å labbe ut av vannet. De stenger nemlig når det er lyn og torden. Noen ganger åpnet de igjen, men i dag fortsatte uværet. Vi rakk ikke ut til bilen før det styrtregnet og lynte og tordnet, og vi ble anbefalt å bli i garderoben. Og det var helt greit. Det er ganske flatt her, og det blir innmari mye vær. Det kom noen kraftige tordenskral for å si det sånn. Og det var ganske mye lyn også. Vi kom oss ut til bilen til slutt, og vi ble enige om at dette blir en artig historie å fortelle om Minis første bursdag.

På ettermiddagen ble det pizza, gaver og cupcakes til Mini. Ikke så mye pizza da, men litt. Han koste seg, men ble litt sliten. Det tar på å smake cupcakes for første gang. Da var det godt å sovne tett inntil mammaen sin etter et deilig bad.

I morgen, lørdag, er det siste hele dagen vår her, og det er ikke lenge til vi er hjemme igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar