mandag 13. juli 2015

Første etappe på hjemturen igang

Dagen i dag, søndag, har gått til å reise. Fra Wichita til Houston, fra Houston til San Francisco. Det opprinnelige flyet fra Wichita til Denver ble kansellert, så da ble hele reisen omgjort. Æsj. Det gikk bra da, forruten ørevondt ved begge landinger ut av en annen verden hos ho mor. Ikke på grunn av at reisen ble omgjort, men forkjølelse, tette bihuler, og allergi. I utgangspunktet fikk vi ikke sitte sammen på den lengste strekningen, og vet ikke hvordan jeg hadde klart det med Mini på fanget alene. Heldigvis fikk vi ordner opp i 
det. Så nå er vi på plass på hotellet, hvor vi lader opp til hjemturen i morgen. Gutta er klare til å komme hjem, samtidig som de ikke helt vil avslutte ferien. I går ble den skikkelige siste feriedagen, og jeg tror gutta vil klart skrive under på at de har hatt fine dager i Kansas.

I går, lørdag, var den varmeste dage n siden vi kom. Etter frokost dro vi alle sammen på ZOO. Vi hadde en innmari hyggelig formiddag blandt dyr fra alle verdensdeler. Gutta ble litt satt ut av varmen etter hvert, og det kombinert med at de ble sultne, gjorde at vi rundet av før elefantene. Familien vi har vært hos, tok oss videre med på en artig restaurant med mange rare ting. For de som ønsket, ble pannekaker inntatt til lunsj, mens andre prøvde et lite øyeblikk sunnhet, og valgte salat. 

Ettermiddagen skulle gå til bading, og bading ble det, men bare noe avkortet. Etter vi kom fra turen vår, sjekket jeg Mail og fant ut dette med avlyste flyavganger, osv. Et lite øyeblikk ble alt litt dumt, men det ordnet seg jo. Mye har faktisk gått på skinner på denne turen, men vi møter dumper i veien vi også. Likevel, gutta og jeg fikk oss en siste tur på Rock River Rapids, og vi koste oss alle tre. Mini koste seg med fattern og de vi besøkte. Han har virkelig kost seg på besøk, fått masse oppmerksomhet og blitt ganske så bortskjemt på koser og klemmer. 


På kvelden ble det grilling, og vi fikk pakket. Det blir fort innmari mange ting! Vi har hatt fine dager i Kansas, og vi har opplevd en gjestfrihet vi ikke nødvendigvis møter hver dag. Vi trives virkelig her i Statene, og det blir nok flere turer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar