mandag 22. juni 2015

Santa Cruz

I dag, søndag, er andre hele dagen her i Santa Cruz. Vi har flott vær, og vi har allerede rukket å bli kjent med området vi bor i. 

Fredag gikk til litt handling av nødvendigheter, og vi besøkte Mallen, Target og Whole Foods Market. Det er innmari artig å titte i butikker vi ikke har hjemme. Vi overtok huset klokka fire på ettermiddagen fredag, og vi likte huset veldig godt. Litt større enn vi trodde, og det har alt vi trenger. Dessverre var det ikke så rent som det burde vært, men det var ikke noe vi ikke kunne ordne opp i. Med tanke på vaskeutstyret vi fant, er det 
kanskje ikke så rart til at det ikke var helt slik vi hadde håpet på sånn renhetsmessig. Lørdag fant vi Safeway, og vi fikk handlet inn litt nødvendigheter for å holde det rent etter vår standard.

Lørdag og søndag har gått til å bli kjent. Vi har også trengt å lande litt alle fem. Likevel har det blitt tur langs Stillehavet, kjøreturer i området, tur til sentrum og stranden i byen. Mellomstemann fikk også badet på stranda nærmest huset våres i går. Temperaturen i vannet er ikke mye å skryte av, men artig var det likevel.

I dag har vi også vært på en "diner" og fått skikkelige burgere. Valgte veggisburger med søtpotetfries. Veldig godt! 

Vi leier bil mens vi er her, og særlig eldstemann er superfornøyd, han skulle gjerne kjørt hele tiden han. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar