søndag 5. juli 2015

4th of July

Fredag gikk til å dra tilbake til steder vi har vært tidligere. Det ble strandbesøk på Capitola med pizza på stranden, og dessert på Dairy Queen. Vi lagde middag hjemme, og ser at vi har litt å spise opp før vi drar. Vi liker denne byen innmari godt, og hadde det ikke vært såpass dyrt og langt unna, så hadde det blitt et sted vi kunne dratt årlig. 

I dag, lørdag 4. juli, altså Independence Day, har vi kost oss veldig. Vi bestemte oss for å dra til et sted som heter Roaring Camp Railroads. Stedet er en del av et parkområde tett inntil en redwoodskog. Hovedattraksjonen er damptog gjennom redwoodskogen. I dag var det også litt ekstra aktiviteter siden det var 4. juli. Vi spiste lunsj på stedet, tittet rundt og slappet av i gresset. Det var artig å se på alle menneskene, og i dag har nok vært den dagen vi har sett mest "rare" folk, i den grad noen kan kalles rare. Artig var det uansett å se familier der alle var kledt i like t-skjorter, og til og med hundene var pyntet. Mini og fattern kom også tett innpå en som absolutt måtte klemme treet de satt ved.

Etter en stund tok de to eldste gutta og jeg toget innover i redwoodskogen. Det var litt varmt siden vi var skikkelig heldig med været, men det gikk bra. Alt i alt en veldig hyggelig tur.


Etter 4 timer i parken, dro vi hjem en tur, Mini fikk middag, før vi dro til sentrum. Vi koste oss med middag, og mer glaning på folk. Så mer rart enn vanlig i dag, et par folk var litt ampre, men ellers var det hyggelig i byen i dag. Santa Cruz kan vel kalles en surfeby, og det er en ganske tilbakelent stemning her. Gutta fikk også kjøpt seg litt lørdagsgodt, og var fornøyde med det.

Nå er det bare en dag igjen her i Santa Cruz! Vi får besøk i morgen, av guttas firmenning, samme hyggelige dame som viste oss rundt på tirsdag. Det blir hyggelig. Gutta håper innmari på et siste besøk på tivoliet, vi får se! 

Nå i kveld er det skikkelig fyrverkeri i nabolaget her. For første gang har vi sett flere av naboene, vanligvis ser vi nesten ingen her. Mange som gikk ut for å se. Tror gutta syntes det var morsomt å få med seg spektakkelet, for feiringen av 4. juli er ikke akkurat som 17. mai hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar