onsdag 1. juli 2015

Berkeley og slekt

Det er tidlig morgen onsdag. Morgendisen ligger lett over gata, det er meldt rundt 25 grader her i Santa Cruz. I dag blir en rolig dag. Klokka er halv ni, vi har vært oppe et par timer allerede. Gutta
holder på med iPad, Mini leker på gulvet, og mor og far slapper av. Sånn skal det også være på ferie nemlig. Vi aner ikke hva vi skal ha til frokost, og vi har få planer for dagen. De siste morgnene har ikke vært sånn. Da har vi vært tidlig avgårde og mye på farta. Så denne dagen trenger vi. 

I går var vi skikkelig på tur, og det var varmt! Rundt 37 grader på det meste. Da vi satt oss inn i bilen halv ti i går kveld, var
det fortsatt varmt i bilen, og vannet i flaskene som hadde stått i bilen var godt over lunket for å si det sånn. Varmen preget oss, men dagen var flott. Vi møtte slektninger av mannen, og vi fikk endelig vært sammen med "innfødte", og snakket skikkelig engelsk. Til daglig blir det mest høflighetsfraser og småprating, så det var artig å få være sammen med noen hele dagen, og å bli invitert hjem til noen. 

De vi besøkte bodde utenfor Berkeley, og tidlig på dagen fikk en rundtur i denne fine universitetsbyen. Gutta holdt godt ut, og ble belønnet med tur i et minidamptog og en flott, gammel karusell. Utsikten på vei oppover var fantastisk, noe bildet dessverre ikke viser like godt.
Vi fikk også opplevd god hjemmelaget mat hjemme hos familien. Kvelden var virkelig hyggelig, og det var morsomt å få være hjemme hos disse slektningene til mannen. Mini plagdes litt av varmen, men han sjarmerte som han pleide. Gutta fikk lekt med barn på sin alder, og de fikk snakket mer engelsk, særlig eldstemann.

Alt i alt en dag i familiens navn. Nå venter strand, yatzy og kos. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar